Hyresbostäder

Hos oss kan du bo centralt i Glommersträsk med utsikt över förfjäll och fågelsjö.
Vi har 1:or, 2:or, 4:or och 5:or. Kontakta oss för att anmäla ditt intresse!

Lediga lägenheter

From 10 februari 2019 finns två stycken 1:or på 37 kvm och en 5:a på 105 kvm att hyra. Kontakta Lennart på 0960-20 300 eller mejla hej@glommersmiljoenergi.se för att boka tid för visning!

En lägenhet inifrån

Kontakta Hyresgästservice

Kontaktformulär

Fyll i formuläret för att ställa dig i kö, felanmäla eller om du har något annat du vill meddela oss.

  Ditt namn (obligatorisk)

  Din epost (obligatorisk)

  Telefonnummer (obligatorisk)

  Ämne

  Ditt meddelande

  Ring oss direkt

  Vi hjälper dig gärna med dina frågor eller funderingar.

  Lennart Wigenstam, hyresvärd
  Tel: 0960-20 300

   

   

  Bo hos GME i Glommers

  Om hyreshuset

  Huset består av 14 trevliga lägenheter. Alla med balkong mot söder och fin utsikt över fågelsjön Västra träsket och berget Vithatten. Huset ligger centralt i Glommersträsk på Storgatan 60. Storleken på lägenheterna varierar men består av två 5:or, två 4:or, fyra 2:or, och sex 1:or.

  Tvättstugan är nyrenoverad och bredbandsfiber är indraget till alla lägenheter med möjlighet till hög kapacitet på uppkopplingen. I hyran ingår värme och vatten samt 12 tv-kanaler.

  Huset värms med lokalt producerad träpellets

  Huset är en del av GME:s satsning på förnybara energikällor. Det innebär att värmen till huset kommer från en panna som eldas med träpellets. Sågspånen till pelletsen kommer från Älvsbyhus fabrik och pelleteras sedan hos GME innan de slutligen transporteras till Hyreshusets källare där de eldas upp och blir till värme.

  Om Glommersträsk

  Glommersträsk ligger 45 km sydost om Arvidsjaur och kallas i folkmun oftast för enbart Glommers. Byn firade 250-årsjubileum år 2007 och blev utnämnd till årets by i Norrbotten 2008.

  Glommersträsk är en by full av entreprenörskap och idéer! Har finns flera företag, och företagare som sysslar med alltifrån att göra dörrar till att fotografera.

  Samhällsservicen är god och det finns bland annat förskola, skola årskurs 1-6, Värdshuset (Gula villan med fullständiga rättigheter), en Icabutik och ett café.

  För nyheter och information om sociala tillställningar, kultur, historia och evenemang så kan Glommersträsk Facebookgrupp  eller Glommersträsks hemsida rekommenderas.

  När det kommer till idrott och möjlighet till fritidsaktiviteter så finns det mycket goda förutsättningar med ishallen Ängeshov, sporthallen Flåsbodan, den fullstora fotbollsplanen Glommra, beachvolleybollplan, tennisplan, minigolfbana elljusspår, skidspår, och utomhusbassäng på somrarna. Volleyboll, ishockey och brasiliansk Jiujitsu arrangeras av idrottsföreningen Glommersträsk IF, GLIF.

  Gillar du gamla hattar så kan vi rekommendera ett besök på Glommers Hattmuseum! En annan sevärdhet är Glommersträsks hembygdsmuseum med sin samling av sjutton- och artonhundratalsbyggnader.

  Se dig omkring i Glommers med Googles karttjänst!
  GME:s hyreshus aug 2011

  Klicka på bilden för att se dig omkring och gå genom byn.